februar 04, 2010

Rusland – køb et skelet og orden resten selv


Rusland er set stort land, og der findes indenrigsflyruter hvor turen varer op mod de 10 timer. Mod nord er der bjerge, kulde og minus 40 grader, mens for eksempel klimaet ved Sortehavet på mange måder minder om klimaet i Alanya.

Den russiske byggebranche har de sidste par år boomet, og i storbyerne er den ene høje boligblok efter den anden skudt op. Ejendomspriserne har været skyhøje, og en ny lejlighed på for eksempel 130m2 beliggende i udkanten af Moskva (20 min med Metro til den røde plads) kostede for et par år siden tæt på en million – altså dollars J. Ny er priserne faldet igen, men de er stadig helt deroppe, hvor vi som danskere ikke rigtigt kan forstå det.

Også måden der sælges boliger på er anderledes. I Rusland sælges langt de fleste nye boliger som råkonstruktioner. Det vil sige at bygherre færdiggøre udenomsarealerne, eventuel undergrundsgarage, indgangsparti samt delvist trappeopgangen. I de enkelte boliger monteres vinduer, og strøm og vand føres til boligens hoveddør. Og så er det ellers op til den enkelte boligejer selv at færdiggøre boligen indvendig. Og her taler vi altså om alt lige fra indvendige vægge, puds, elføring, badeværelser og køkken. Til dette vælger de fleste at ansætte nogle arbejdere, hvorefter fliser, døre, gulve osv. vælges og installeres. Og bygherre? Ja, han er forlængst væk og i gang med en ny råkonstruktion... Faktisk syntes jeg ikke helt at de fortjener betegnelsen bygherre, det allermest tidskrævende og ikke mindst den sværeste del af arbejdet er jo trods alt den indvendige del af de enkelte lejligheder. Men smart er det – i alle fald for bygherre...
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar