februar 04, 2010

Hul i taget - og i hovedetDa årets hidtil største storm satte ind – se blogindlægget herunder – viste det sig at mit tag havde et par afdækninger ved vinduerne, som ikke helt fungerede som de skulle. De var specielt vinduerne på øverste etage under taget, hvor afdækningen enten var mangelfuld, eller manglede.

Vi fik derfor fat i tagfirmaet, der også selv konstaterede, at afdækningerne skulle forbedres/ monteres.
Før et sådant arbejde kan udføres, skal der selvfølgelig måles op. Dette blev gjort direkte ude på taget med målebåndet i den ene hånd, og et godt greb i vinduesrammen med den anden hånd. Ingen sikkerhedsforanstaltninger, ingen sikkerhedssele eller andet. De fleste steder er min tagafsat ikke mere end cirka 40 cm bred og skråner nedad.... faldet ned er til gengæld 30 meter.
Faktisk præsterede den ene arbejder at bevæge sig rundt på de 40 cm tagkonstruktion og rundt om hele lejligheden fra vindue til vindue.
Min mor som er på besøg her i Tyrkiet gemte sig bag døren på badeværelser af ren skræk for at arbejderne skulle falde ned.
Men målearbejdet blev gjort, og et par timer senere vendte de så tilbage med aluminumsprofilerne til afdækningen. Her gentog proceduren sig. Nu mangler der bare at blive fuget med silikone. Gæt selv hvordan det kommer til at foregå....
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


1 kommentar:

 1. Elsker denne her side. Rigtig spændende hele tiden at læse.

  Er simpelthen forelsket i Tyrkiet.
  Vendt tilbage dertil i år efter 10 år.
  Elsker landet, kulturen, tyrkerne, maden, klimaet osv.

  Kan kun sige det for lidt....Oplev landet!

  Hilsen Jonna

  SvarSlet