februar 05, 2010

Alanyas fortove med nyt look..


Lad mig være den første til at indrømme det. Alanya har aldrig været specielt godt tilpasset folk med gangbesvær. Specielt kantsten på størrelse med kampesten har gjort det vanskeligt for gangbesværede og kørestolsbrugere at komme rundt i byen.

Men nu ladet det til at kommunen gør noget ved sagen. I bymidten - området omkring posthuset på hovedgaden - er netop blevet ændret.
De høje kanter er erstattede med fine små nedkørsler.

Endnu er det for tidligt at sige hvor store dele af byen der nu tilpasses, men det er helt sikkert et skridt i den rigtige retning. Ligeledes findes der faktisk et par enkelte lejlighedsprojekter i Alanya som er specielt tilpassede for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar